Belépés
Elfelejtettem a jelszavamat

2019.03.13

2019-04-01

Élménybeszámoló
„Nagyon örülök, hogy részt vehettem a Határtalanul kiránduláson. Sok helyen jártunk, sok mindent tanultunk, ismertünk meg. Ezalatt a négy nap alatt betekintettünk Budapestre, a Parlament környékét néztük meg. Nekem első nap a legjobban az tetszett mikor elmentünk a Westendbe, mert az egy olyan bevásárlóközpont ahol bármit megtalálsz amit szeretnél, csak legyen elég pénzed.
Második nap a dorogi iskolát ismerhettük meg. Részt vettünk egy rendhagyó történelemórán, ahol a tanárnő Pázmány Péterről mesélt nekünk. Fel is mérték azt, hogy mennyire figyeltünk oda, mert egy feladatlapot is kikellett töltenünk az életével kapcsolatosan. Ezt követően átvonultunk a dorogi Művelődési Házba, ahol megnéztük a tizedikes diákok előadását. Nekem külön élmény volt, hogy az előadás után én is énekelhettem.
Délután megnéztük az esztergomi vármúzeumot és felmentünk a kilátóra, ahonnan még Szlovákiába is átláttunk. Este mikor visszamentünk a szállásra, a tanárnők úgy döntöttek, hogy menjünk át Szlovákiába, mert igazából csak egy hid választotta el egymastól a két országot.
Harmadik nap Szentendrén jártunk. Megnéztük az autókiállitást, ami elég érdekes volt. Ezt követően a Skanzenbe mentünk, ugyanis ott nagy ünnepséget rendeztek. Nagyon jó volt ott lenni mert láthattuk, hogy a magyarországi emberek hogyan ünneplik Március 15.-ét.
A negyedik nap is gyorsan elrepült, örültem, hogy elmehettem erre a kirándulásra, ugyanis úgy érzem egyre jobban kezdem megismerni a világot, a szokásokat, a kultúrát. Egy felejthetetlen élény marad szerintem mindekinek.”
Rejtő Dóra- Adrienn IX. A

Hozzászólások (0)